Jeg ønsker å...

Toyota presenterer full Professional produktlinje på IAA Transportation 2024

For første gang vil Toyota være til stede på årets IAA Transportation Hannover med en 700 m2 stor stand som viser merkets fulle Professional-utvalg.
    • Utstillingen inkluderer den første PROACE MAX noensinne, nye PROACE, nye PROACE CITY og nye Hilux Hybrid 48V
    • Kjøretøy lansert med nye batterielektriske-drivlinjer samt effektive forbrenningsmotorer
    • Toyotas hydrogenbaserte løsninger for transportindustrien er også utstilt
    • Pressekonferanse holdes på Toyota-standen (hall 13) 16 september fra 10:20 til 10:40

For første gang vil Toyota være til stede på årets IAA Transportation Hannover med en 700 m2 stor stand som viser merkets fulle Professional-utvalg.

Med lanseringen av PROACE MAX når Toyotas nyttekjøretøyvirksomhet i Europa en ny milepæl, ved å gå inn i klassen av store varebiler i Europa for første gang.

Etter å ha bevist sin konkurranseevne i markedet for kompakte og mellomstore varebiler de siste årene, er Toyota nå til stede i alle viktige LCV-markedssegmenter.

Toyota tilbyr den nye PROACE MAX i en batterielektrisk versjon og er forberedt på alle tenkelige krav med et vell av konverteringsmuligheter. Blant annet er dropside- og chassisversjoner og planbiler tilgjengelig fra fabrikken; Ytterligere spesialtilpasninger kan gjøres av sertifiserte ombyggere.

Toyota lanserte også i år den oppdaterte, mellomstore varebilen PROACE, den kompakte PROACE CITY og PROACE VERSO personbil, som alle har et slående nytt familiedesign.

I tillegg vil den legendariske Hilux pick-upen for første gang benytte 48V hybridsystem neste år, som muliggjør effektivitet med ytterligere forbedret kjøreytelse og ekstra kjørekomfort i byen så vel som offroad.

KINTO Mobility, Toyota Financial Services og Toyota Insurance Services fullfører Toyota Professional-tilbudet og vil også presentere sine tjenester på Toyota-standen.

En del av Toyota-standen vil være dedikert til Toyotas løsninger for hydrogenmobilitet, inkludert en Fuel Cell Hilux-prototype, og brenselcellesystemer som kan leveres til andre OEM-er for integrering i lastebiler, busser eller andre transportmidler.

Toyotas pressekonferanse på stand er planlagt 16. september kl. 10.20. Den 17. september kl 14:30 vil Toyota også delta på en IAA Commercial Vehicle Talk i rom 12 i konferansesenteret for å diskutere alternative drivsystemer for nyttekjøretøy.

IAA Transportation 2024 åpner fra 17 til 22 september på Deutsche Messe i Hannover, Tyskland.