1. Nyheter
  2. Lanseringer
  3. Nye Toyota PROACE MAX
Jeg ønsker å...

Nye Toyota PROACE MAX er den nyeste tilskuddet til den elektrifiserte Toyota Professional-serien

Toyota Professional tilbyr nå et bredere utvalg av elektrifiserte nyttekjøretøy enn noensinne. Samtidig er vi også sterkt forpliktet til førsteklasses kundebehandling, som er avgjørende for at Toyota skal vokse videre i denne sektoren.
    • PROACE-familien tilbys som både EV og diesel utgaver i alle 3 segmenter.

    • PROACE-familien vokser med splitter ny PROACE MAX stor varebil.

    • Toyota Professional-serien fornyes med et komplett og elektrifisert utvalg.

    • Den siste batteriteknologien gir PROACE-familien utvidet rekkevidde.

    • Kraftig oppdatert utseende for nye PROACE og PROACE CITY.

    • Nye Hilux Hybrid 48V fullfører et omfattende utvalg.

    • Kundebehandlingen forbedres via nytt forhandlerkonsept, konkurransedyktig finansiering og ettersalgsstøtte.

Våre nyttekjøretøy er utstyrt med førsteklasses teknologi og har et oppdatert, robust utseende som skiller seg ut fra mengden. Dette gjelder for hele vårt utvalg av nyttekjøretøy, som alle har imponerende lastekapasitet.

I sentrum av vår satsing står vår helt nye PROACE MAX, som nå er en del av den utvidede PROACE-familien, som også inkluderer de oppdaterte PROACE og PROACE CITY-modellene. I tillegg til dette tilbyr vi Hilux Hybrid 48V som et nytt elektrifisert alternativ til vår populære pickup-modell.

Vi har også gitt PROACE-familien en ny og distinkt frontdesign som reflekterer Toyotas identitet og gir et imponerende førsteinntrykk. Dette designet er mer strømlinjeformet og inkluderer den nyeste full LED-belysningsteknologien og stilige lettmetallfelger, avhengig av utstyrsnivået.

Interiøret i våre kjøretøy er moderne og oppdatert, med nydesignede ratt og ulikt utstyr avhengig av modellvarianten. Dette inkluderer digitale skjermer og oppdaterte infotainmentsystemer med innebygd navigasjon samt støtte for Apple CarPlay og Android Auto-tilkobling.

For å gi ekstra verdi i den daglige driften, tilbyr vi tilkoblede tjenester som er tilgjengelige på alle PROACE-modellene fra lanseringsdato.

Som en del av vår satsing på karbonnøytralitet, tilbyr vi alle PROACE-modellene som batterielektriske kjøretøy (BEV) for å gi nullutslipp uten å gå på kompromiss med funksjonalitet og pålitelighet.

Ved å tilby elektrifiserte alternativer i hele vårt Toyota Professional-produktsortiment, understreker vi vår tro på behovet for rimelige og praktiske løsninger for å akselerere CO2-reduksjonene i dag og bidra til en vellykket overgang til nullutslippsmobilitet i fremtiden.

Vi legger også stor vekt på sikkerhet, og alle våre Toyota Professional-kjøretøy er utstyrt med den nyeste Toyota Safety Sense-teknologien, som gir ekstra trygghet til sjåførene.

Vi Presenterer Den Kraftige Toyota Proace Max

  • Som det største kjøretøyet i Toyota Professional-serien, er den kraftige PROACE MAX tilgjengelig i seks konfigurasjoner, med to akselavstander, tre lengder og tre høyder og flere lastbærende alternativer. I sin største spesifikasjon har PROACE MAX Electric en lastekapasitet som er best i klassen på 17 m³.

    Lasting og lossing er enkelt takket være dører i full høyde og en praktisk firkantet åpning, med lav terskel for enkel tilgang. For første gang på en Toyota åpnes dørene 270 grader, noe som maksimerer lasteplassen ved fortauskanten og tilgangen til kupeen.

    Den nyeste batterielektriske teknologien gir komfort ved nullutslippskjøring med praktisk rekkevidde på opptil 420 km (WTLP-standard).

    PROACE MAX-plattformen viser også vei for konverteringer, med Toyotas kompromissløse kvalitetsstandarder i hjertet. Det er tilgjengelig lasteplan med sideåpning alle veier, for tipp er det tilgjengelig en eller tre veis tipp. Chassis-bil blir tilgjengelig for eventuelt påbygg.

Moderne Praktisk Med Proace Og Proace City

De allsidige PROACE- og PROACE CITY-kjøretøyene har iøynefallende visuelle oppdateringer og den nyeste teknologien i både varebiler og PROACE VERSO-passasjerkonfigurasjoner, noe som understreker det omfattende utvalget av praktiske løsninger i Toyota Professional-serien.

PROACE varebil leveres med klassens beste drivlinjealternativer, og den elektriske utgaven vil få en 20 km økning i rekkevidde til opptil 350 km. PROACE har også lasten som passer til ytelsen, takket være en kapasitet på opptil 6,6 m³ og en nyttelast på opptil 1 400 kg, mens i PROACE VERSO-konfigurasjonen har kjøretøyet komfortabelt plass til opptil ni passasjerer.

Lasteevne er en fremtredende egenskap ved den praktiske PROACE CITY, som leder sin klasse i last og passasjertransport. Varebilen utnytter den tilgjengelige plassen til å romme 4,4 m³ lastevolum og opptil 1000 kg last, avhengig av drivlinje. Den nyeste elbilbatteriteknologien leverer også en rekkevidde på 330 km, en økning på 50 km fra dagens generasjon. Alle varebilvarianter har komfortabelt plass til tre passasjerer foran.

Hilux 48v Hybrid Forsterker Et Ustoppelig Ikon

  • Toyota Professional-serien blir nå enda mer omfattende med tillegget av den nye Hilux Hybrid 48V. Denne modellen gir deg bedre drivstoffeffektivitet og forbedret kjøreytelse, noe som styrker pickupens allerede imponerende ferdigheter både på vei og i terrengkjøring.

    I tillegg til Hilux legendariske holdbarhet og pålitelighet, har Hilux Hybrid 48V forbedret gassrespons og lineær akselerasjon, med forbedret terrengytelse via jevnere akselerasjon når du navigerer i ulendt terreng og benytter regenerativ bremsing i nedoverbakker.

    Kjøreforbedringene kommer uten kompromiss med hengervekt- og nyttelastkapasiteten, som forblir eksepsjonell på henholdsvis 3.500 kg og 1.000 kg.

Komplett kundebehandling

Den forbedrede Toyota Professional-serien representerer en fornyet satsing på nyttekjøretøy, og Toyota har som mål å fortsette sin årlige salgsvolumøkning i denne sektoren, som utgjorde 119.000 biler i 2022, og er på vei til å sette nye salgsrekorder i år.

Toyota har til hensikt å oppnå dette via et omfattende kjøretøyutvalg kombinert med et sterkt fokus på kundeservice, som inkluderer konkurransedyktig finansiering og forsikring, garantier og veihjelp levert av Toyota Financial Services, KINTO og Toyota Insurance Services.

For å forbedre opplevelsen fra kjøp til eierskap, vil nyutviklede Toyota Professional Center tilby dedikert nyttekjøretøyekspertise og servicefasiliteter.

Et oppdatert tilbehørssortiment inkluderer praktiske laste og oppbevaringsløsninger, samt sikkerhets- og beskyttelsesalternativer for ekstra trygghet.

Merk: Alle ytelsesdata for nye PROACE MAX, PROACE, PROACE CITY og Hilux Hybrid 48V er underlagt homologering. Endelige spesifikasjoner vil bli bekreftet ved full produktlansering.